Masters in painting

High quality painting solutions

Gespecialiseerd in conserveren, stralen en reinigen van maritieme en industriële objecten.

Projecten

Bekijk onze recente projecten om een goede indruk te krijgen

MTS Union

MTS Onion

Bekijk project

MTS Aimee

MTS Aimee

Bekijk project

MTS Santiago

MTS Santiago

Bekijk project

Over Artco Painting

Artco Painting is met meer dan 15 jaar ervaring een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in conservering, straal- en reinigingswerkzaamheden. Gevestigd in Zevenbergen, en zeer flexibel voor werkzaamheden op elke locatie. 

Artco Painting staat voor hoge kwaliteit, persoonlijke contact en de beste garantie voor een mooi en tevreden eindresultaat. Goede service en dienstverlening staat bij Artco Painting hoog in het vaandel. Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden, nodigen wij u graag uit om de projecten op onze website te bekijken.

Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Artco Painting Letter

Partners

Betrouwbare samenwerking met onze partners

Maritieme beurs - Artco Painting

Betrouwbaar partnershap

U bent voor ons zowel klant als partner. Hier ligt de basis van de betrouwbare relaties. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid en transparantie, maar ook voor een hoop kennis van maritieme en industriële objecten. Het beste resultaat en de hoogste duurzaamheid is de uitgangspunt van Artco Painting. 

Dit passen wij toe in alle stadia van het uitvoeringsproces, vanaf de aanvang tot en met oplevering van de werkzaamheden. Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen, de beste materialen toe te passen en waar mogelijk milieuvriendelijke producten te gebruiken.

Quality and warranty

Op aanvraag van de klant verzorgen we een complete rapportage, waarin o.a. het toegepaste verfsysteem met de droge laagdiktes per laag vermeld in micron beschreven staat. In samenwerking met onze verfleveranciers kunnen wij een passend verfsysteem aanbrengen met een garantie op de nodige levensduur. U kunt ook ervoor kiezen om de werkzaamheden mobiel op locatie uit te laten voeren door onze professionele vakmensen.

Artco Painting staat garant voor hoge kwaliteit en geeft garantie op de door ons uitgevoerde projecten. De afspraken hierover worden samen met u gemaakt en vastgesteld in de offerte.  

artco painting hoofdkantoor bedrijfswagens

Maak een afspraak

U kunt eenvoudig een afspraak met ons maken.
Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging voor een passende afspraak.