Diensten

Artco Painting is gespecialiseerd in conservering, straal- en reinigingswerkzaamheden.

Het verrichten van deze werkzaamheden is een zeer goede investering voor schepen. Niet alleen is het heel mooi om naar te kijken, maar het is ook van belang om de kwaliteit te behouden wat onder het conserveringswerk zit. Het team van Artco Painting denkt graag mee over de manieren om uw wensen te vervullen en realiseert deze dan. Daarnaast is Artco Painting zeer flexibel wanneer het aankomt op de locatie van de diensten die we verlenen in Benelux.

Conservering service

Conservering

Om de levensduur van staal te verlengen, conserveren wij het. Hierbij wordt indringing van bijvoorbeeld vocht tegengehouden door de ondergrond te behandelen. Zo bescherm je het tegen roest en corrosie. Door het coaten met kwalitatieve producten behouden we het staal in originele staat.

Stralen service

Stralen

Artco Painting B.V. straalt stalen en metalen voorwerpen om roest, wals en vuil enzovoort te verwijderen. Dit is de belangrijkste voorbehandelingsmethode voor het onderhoud. Hiermee wordt het voorwerp voldoende schoon en ruw zodat het voorbereid is op het coaten.

Reinigen service

Reiniging

Natuurlijk is het ook van groot belang om het metaal te reinigen. Het is belangrijk om het te reinigen, zodat er een goede basis gecreëerd kan worden voor het coaten en het dus zorgt voor een goede hechting. 

Wij maken gebruik van machinale reiniging, dit houdt in dat het onder hoge druk gereinigd wordt met water. Hiermee verwijderen we aangroei en aanslag van het onder/boven watersysteem. Dit wordt gedaan op een wijze dat geen vervorming of schade aanbrengt.

Plamuur service

Plamuur

Het team van Artco Painting B.V. rondt een project heel mooi af door de metalen strak te maken met plamuur. Hiervoor gebruiken we Epoxyplamuur en Polyesterplamuur, dit heeft meerdere voordelen, zoals:

  • Oppervlakkige deformatie wegwerken
  • Maximale duurzaamheid
  • Makkelijk te schuren
  • Hecht zich goed
  • Een glad en strak uiterlijk

Coaten

Laatst opgeleverde projecten

vraag een offerte aan!

U vraagt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons op.
U ontvangt van ons binnen 24 uur een passende prijsopgave.

Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden, waaronder analyses en gepersonaliseerde marketing. Als u de website wilt blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid met betrekking tot cookies, trackingstatistieken, enz.