Onderhoud

Totaalonderhoud voor een zorgeloos resultaat, kostenbesparing en voor langdurige kwaliteit.

Artco Painting biedt planmatig onderhoud aan, zodat de kwaliteit en aangename uiterlijk behouden wordt. Het tijdig onderhouden ervan zorgt zowel voor een groot plezier voor de eigenaren of gebruikers, als voor kostenbesparing. Ook bieden we totaalonderhoud aan met één aanspreekpunt voor zowel nieuwe als bestaande projecten. Hierbij kunt u denken aan schilder, conservering- en reinigingswerk.

schepen onderhoud

SCHEPEN

Schepen zijn onze specialiteit. Naast het conserveren etc. moet het natuurlijk ook goed onderhouden worden. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog en verlengt de levensduur. Artco Painting doet dit door planmatige onderhoud toe te passen zodat het niet stagneert en de duurzaamheid hoog blijft.

stalen constructies onderhoud

Stalen constructies

Het voordeel van staal is dat het een hoog draagvermogen heeft maar een relatief laag gewicht. Naast schepen onderhouden we ook andere stalen constructies zoals bruggen, viaducten, stalen draagbinden, stalen overkappingen en alle andere stalen constructies dat je kan bedenken.

Partners

Betrouwbare samenwerking met onze partners

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom is Artco Painting B.V. volgens de norm VCA* 2008/5.1 gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu. Wij nemen veiligheid, gezondheid en milieu zeer serieus en zijn van mening dat een duidelijk en helder uitgevoerd VCA-beleid het veiligheidsbewustzijn en de motivatie van de werknemers verhoogt.

Maak een afspraak

U kunt eenvoudig een afspraak met ons maken.
Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging voor een passende afspraak.